# **PROTOKOLL**



Datum: Utfärdare:

2025-03-13 Klara Simonson <u>klara.simonson@hsb.se</u>

Mötesdatum: Tid: **2025-03-13 18.00** 

Plats

**Microsoft Teams** 

HSB Mölndals möte för val av fullmäktige enligt § 14 i föreningens stadgar.

Närvarande:

14 röstberättigade medlemmar

3 mötesfunktionärer

## **ÅRSMÖTE HSB MÖLNDALS MEDLEMSGRUPP 2025**

## § 1 Mötets öppnande

Mötet öppnas av David Blücher.

#### § 2 Val av mötesordförande

Till ordförande för mötet utses Kerstin Lindholm.

#### § 3 Anmälan av mötesordförandens val av protokollförare

Mötesordförande utser Klara Simonson till protokollförare.

#### § 4 Val av två protokolljusterare

Att jämte ordföranden justera dagens protokoll utses Lars Olling och Peter Brevell.

#### § 5 Förteckning av närvarande medlemmar

Förteckning över deltagande medlemmar har upprättats och godkänns som röstlängd med 14 röstberättigade medlemmar närvarande.

#### § 6 Godkännande av kallelse till mötet

Kallelse till mötet har skett genom information på HSB Mölndals webbplats och via mejl eller personligt brev.

#### § 7 Information om HSB Mölndals nyproduktion

David Blücher rapporterar om HSB Mölndals pågående nyproduktionsprojekt:

- Heljered, Kållered, 166 lgh: Detaljplan ute på granskning.
- HSB brf Prisma, Krokslätt, 58 lägenheter: Första spadtaget i maj 2024 och produktion pågår. 34 av 58 lägenheter sålda i dagsläget. Inflyttning sommaren 2026.



Spinneriet i Lindome: Planstartat i oktober 2024.

## Information om HSBs medlemskap och bosparande

Klara Simonson informerar om HSBs medlemsförmåner och Kerstin Lindholm informerar om HSBs bosparande i Danske Bank.

### Val av fullmäktige till HSB Mölndals föreningsstämma den 15 maj

Medlemsgruppen hade möjlighet att utse 12 fullmäktige och årsmötet valde följande fyra personer:

- Martin Ericson
- Peter Deijenstedt
- Peter Brevell
- Sven Gustafsson

## § 10 Mötets avslutande

Ordförande avslutar mötet och David Blücher tackar för visat intresse.

## Protokollet är digitalt signerat av:

Klara Simonson, protokollförare Kerstin Lindholm, mötesordförande Lars Olling, justerare Peter Brevell, justerare

