

Protokoll fört vid HSB Malmös medlemsgrupps årsmöte måndagen den 30 januari 2023, kl. 17.00.

1. Öppnande

HSB Malmös medlemschef Lisa Renntun öppnar medlemsgruppens årsmöte.

2. Val av ordförande

Beslut: På förslag av valberedningen beslutar årsmötet att välja Bengt Skånhamre till mötesordförande.

3. Ordförandes val av sekreterare

Anmälan: Bengt Skånhamre meddelar att han utsett Lisa Renntun till att skriva dagens protokoll.

4. Fastställande av dagordning

Beslut: Årsmötet beslutar att fastställa dagordningen.

5. Upprättande av förteckning över närvarande medlemmar

Beslut: Årsmötet beslutar att godkänna upprättad förteckning över 29 närvarande medlemmar. Röstlängd bifogas, bilaga 1.

6. Fråga om närvarorätt vid årsmöte

Beslut: Årsmötet beslutar enhälligt att det ska vara öppet för alla.

7. Val av två justerare

Beslut: På förslag av valberedningen utser årsmötet Anders Liljeberg och Ingrid Holmberg till att jämte mötesordförande justera dagens protokoll.

Röstlängden justeras till 30 närvarande medlemmar.

8. Val av två rösträknare

Beslut: På förslag av valberedningen utser årsmötet Anders Liljeberg och Ingrid Holmberg till rösträknare vid dagens årsmöte.

9. Fråga om kallelse behörigen skett

Beslut: Årsmötet beslutar att vara i behörig ordning kallad.

10. Val av fullmäktige och suppleanter till HSB Malmös fullmäktige

Beslut: På förslag från valberedningen samt nomineringar på årsmötet beslutas att till fullmäktige utse:





Fullmäktige:

- 1. Tommy Bengtsson
- 3. Anders Bernborg
- 5. Ronny Hansson
- 7. Ingrid Holmberg
- 9. Göran Iveborg
- 11. Renzo Jaldin
- 13. Bengt-Göran Lindvall
- 15. Åke Persson
- 17. Bengt Göran Zaar
- 19. Else Angeldorff
- 21. Bertil Gyllencreutz
- 23. Farid Hassani
- 25. Nicole Prieto

- 2. Ulf Hirvonen
- 4. Cecilia Kvarnhammar
- 6. Christer Carmonius
- 8. Jens Klaive
- 10. Sonja Jernström
- 12. Lisbeth Enander
- 14. Karin Westerman
- 16. Bengt Rosenqvist
- 18. Arben Shala
- 20. Anders Liljeberg
- 22. Dariusz Sosinski
- 24. Bo Skog

11. Avslutning

Beslut: Mötesordföranden tackar för visat intresse och förklarar årsmötet avslutat.

Malmö som ovan

Mötessekreterare:

Lisa Renntun

Ingrid Holmberg

Mötesordförande:

Anders Liljeberg